PONS rečnici Srbija
Pretraga

Poslovna korespondencija na engleskom jeziku

Jezički priručnik koji obuhvata sva važna područja poslovne korespondencije na engleskom. Naučićete kako da formulišete pitanja na stranim jezicima, kako da primite i pošaljete porudžbenice, sastavljate cenovnike, određujete uslove plaćanja i uslove dospeća, sklapate ugovore, šaljete zahvalnice i opomene, pozivate partnere u posetu, rezervišete prostorije za konferencije, ugovarate sastanke i još mnogo toga, i to u pisanom i usmenom obliku.

 

Priručnik će vam pomoći i u uspešnom vođenju poslova na engleskom, budući da obuhvata i odrednice vezane za sastavljanje biografije, ponudu radnih mesta i prihvatanje poslovnih ponuda.

 

Knjiga se sastoji od 24 poglavlja sa uputstvima i obrazloženjima na srpskom jeziku, rečima koje treba usvojiti, tabelama i brojnim praktičnim primerima. Svako poglavlje se završava vežbama za utvrđivanje gradiva.

 

Na kraju priručnika se nalaze važni dodaci – najbitnije fraze, objašnjenja skraćenica, englesko-srpski i srpsko-engleski rečnik fraze i izraza iz poslovnog sveta, rešenja zadataka.

Tip korica: meki povez
Broj strana: 192
ISBN: 978-86-7762-057-8 Kategorija:
Izdavač:

850,00 RSD

Klikom na link „KUPI“ bićete preusmereni na online prodavnicu www.eknjizara.rs gde možete završiti kupovinu.