PONS rečnici Srbija

Poslovna korespondencija na engleskom jeziku

Jezički priručnik koji obuhvata sva važna područja poslovne korespondencije na engleskom. Naučićete kako da formulišete pitanja na stranim jezicima, kako da primite i pošaljete porudžbenice, sastavljate cenovnike, određujete uslove plaćanja i uslove dospeća, sklapate ugovore, šaljete zahvalnice i opomene, pozivate partnere u posetu, rezervišete prostorije za konferencije, ugovarate sastanke i još mnogo toga, i to u pisanom i usmenom obliku.

 

Priručnik će vam pomoći i u uspešnom vođenju poslova na engleskom, budući da obuhvata i odrednice vezane za sastavljanje biografije, ponudu radnih mesta i prihvatanje poslovnih ponuda.

 

Knjiga se sastoji od 24 poglavlja sa uputstvima i obrazloženjima na srpskom jeziku, rečima koje treba usvojiti, tabelama i brojnim praktičnim primerima. Svako poglavlje se završava vežbama za utvrđivanje gradiva.

 

Na kraju priručnika se nalaze važni dodaci – najbitnije fraze, objašnjenja skraćenica, englesko-srpski i srpsko-engleski rečnik fraze i izraza iz poslovnog sveta, rešenja zadataka.

Tip korica: meki povez
Broj strana: 192
ISBN: 978-86-7762-057-8 Kategorija:
Izdavač:

850,00 RSD

Klikom na link „KUPI“ bićete preusmereni na online prodavnicu www.eknjizara.rs gde možete završiti kupovinu.