PONS rečnici Srbija
Претрага
Претрага
Close this search box.
Претрага

Sto na sat, rečnik za učenje španskog jezika

Želite da malo prođete španskim jezikom koji vam je nepoznat ili ste ga učili pa želite da utvrdite ili proširite bogatstvo svog rečnika?

 

PONS Rečnik Sto na sat ŠPANSKI sadrži 450 reči i fraza, korisnih u svakoj situaciji. Podeljen je na 12 zanimljivih tematskih celina, kao što su muzika, hrana, sport, posao… U mini priručniku nalaze se sve fraze i reči, kao i njihovi prevodi na španski, koje možete slušati na CD-u. Na CD-u je snimak prvo reči na srpskom, posle koje sledi pauza tokom koje imate vremena da izgovorite prevod na španskom. Nakon toga sledi pravilan prevod na španskom jeziku koji ćete čuti sa CD-a.

 

Standardno DVD pakovanje u kojem se nalazi CD i mini priručnik vrlo su zgodni za nošenje, što je još jedna prednost ovog mobilnog rečnika za samostalno učenje. Uz CD možete na najbolji način da iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste slušali i vežbali španski, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu – na putu do posla ili do kuće, na putovanju, dok se rekreirate ili jednostavno – odmarate kod kuće.

ISBN: 978-86-7762-062-2 Kategorija:
Izdavač:

250,00 RSD

Klikom na link „KUPI“ bićete preusmereni na online prodavnicu www.eknjizara.rs gde možete završiti kupovinu.